torsdag 20 november 2008

Recept!

Lillasyster Emmas American Pancakes! Underbara till söndagsfrukosten när man har all tid i världen att slöa i pyjamasbrallorna och morgonrocken.

2,5 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
2 msk socker
1 ägg
2,5 dl mjölk
2 msk smält smör

Blanda alla torra ingredienser, smält smör, vispa därefter i alla blöta ingredienser. Stek i panna med smör. Servera med sirap, bär eller annat mums!

7 kommentarer:

Anonym sa...

"Vem R du? Bor du i GBG??? Det tror jag INTE på!!" Alltså... varför inte skriva då och då istället för att slänga ut 5-7 inlägg på 30 min vart 10onde dag? För övrig så har du som vanligt skrivit sköna inlägg! Och vad du än gör MATA INTE MÅSEN!!! på tal om den... Du har insett att den antagligen tillslut kommer att hälsa på när du står på balkongen och röker? De é envisa jäklar vi pratar om!!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Det där såg bra gott ut måste jag säga.. Emma hon kan hon :) Du vet att jag älskar dig vännen men du är för JÄVLA dålig på att hör av dig ;) but I love you ändå... hehe.. Mås jäveln, bara att skjutna na´... hehe.. PÖSS!

Anonym sa...

Varför jag inte skriver lite då och då? Jag skriver när jag har inspiration och lust för att undvika korta trista redogöresler över min ointressanta vardag, som ingen ändå vill läsa om. Alltid retar det någon...:)

Anonym sa...

du är nominerad!! kolla min blogg puss

Anonym sa...

Haha vilken rolig blogg du har! =)
Hittade dig genom Lisa =)

// Malin

Anonym sa...

uppdatera! Send me din adress! Sms eller mail gör detsamma! Gimme gimme

Anonym sa...

Moa gumman, nu är det dags för lite uppdateringar om dig o din vardag...du har ju varit i Norrland o firat jul med hela tjocka släkten. Nåt finns det väl att skriva om...jag menar, vi alla inom familjen är ju lite speciella individer, den ena värre än den andra. Kram svägerskan.