söndag 9 november 2008

Hjälp...?

Ja, alltså... Klockan är 06.13 en torsdag morgon och jag är på väg till spårvagnen för att åka till jobbet. På vägen dit passerar jag ett café och utanför står ett par skor, modell vita gympaskor typ stl 44. Inte en utan båda två... Ok...? Alltså...? En sko kan man ju (om man klantar sig riktigt) bli av med, men båda? Jag har ägnat lite tid åt detta ytterst märkliga fenomen och kommit fram till några teorier:

1. Bortrövad av aliens. It could happen.

2. På väg in för en fika då killkompisarna kom, lyfte upp honom ur skorna, slängde in honom i sin van (?) och for iväg på svensexa.

3. Fått en smäll på käften (som på TV-spel) så han flög bakåt, ur skorna och fick åka ambulans. (Där han givetsvis fick ett par blå skoskydd så han senare kunde åka kollektivt hem utan att bli blöt...)

4. Nån skulle råna honom, typ en hemlös, som sa åt honom att ta av sig skorna för han skulle ta dom, killen gör det men går sen till attack och springer efter den hemlöse rånaren och skorna blir kvar...

5. Eller så fick han ett par nya skor på gatan av sin tjej för att dom firade typ 3 år och hon hade köpt dom på rea och då blev han så glad så han kastade (klev försiktigt ur) av sig sina dojjor och satte på sig sina nya sen gick dom in på fiket och delade på en gräddbakelse, sen köpte dom en till bakelse som dom tog med sig hem för att ha i sovrummet när dom... Eller nåt... Eller jag vet inte...

Vad tror du?

Inga kommentarer: