onsdag 7 januari 2009

Efter 2 års tjat...

...har han gett med sig! Alla viktiga ingredienser:
Hemmaspa-grejer... (notera att allt matchar=))
Hotellrum med bubbel...

Ringar, blanka som få...


Oömma kläder och ett gott humör! Sen var det klart! Men alltså... Det är ju alltid nå´tok när vi är ute på nåt. Först kom vi till hotellet, (endast en kvart sen), isen i ishinken till bubblet hade redan smält så den fina vita handduken runt flaskan var dyblöt. Jaja älskling, skål o jag älskar dig o bla bla bla. Sen, knack, knack! och dörren slits upp av en städerska som stormar rummet utan att ha blivit inbjuden. Hom skulle bara "kolla lite saker efter de andra gästerna", jaha...Där satt vi på soffan och såg varandra djupt i ögonen(?)... Ok, men den gemensamma bastun då? Ja, ingen där, ledigt! Fort upp på rummet för att hämta lite bubbel och annat livsviktigt rekvisita till saunan, för att komma tillbaka och upptäcka att bastun på bråkdelen av en minut blivit belägrad av en äldre dam. Ok, men det är inte hela världen. Jo, det var det! Hon var nån typ av blottare eller nåt. Visst är man lättklädd i en bastu men man behöver ju inte ligga på rygg och bresa! Mot oss! Tur att min lillsyrra inte var med, hon hade aldrig kunnat hålla sig för skratt (som vanligt i det minst passande situationerna).
Alright, men vi satte hoppet till vårt lilla hemmaspa-kit som vi skulle utnyttja på rummet. Bubbeldad, ansiktsmask, bodyskrubb och sånt där mys! Det var bara det att vi hällde i en flaska badskum (jo då i med hela skiten!), tolv badkulor och nå´frizzbubbel av nå´slag, så när vi skulle sätta oss i badet höll vi på att få´sån där whiplash! Men masken åkte på, vi hann skåla innan vinet var fullt i schampo och ringarna kom på fingranra innan dessa hade transformerats till russin och när vattnet var kallt tackade vi och klev upp. Lite roomservice och en aningens hårfön och spray senare (man gillar ju ABBA-looken) var det dags för vår romantiska middag på hotellrestaurangen.
Efter en torr köttbit i en iskall restaurang var det sedan läggdags. Först ett inköp av Dumle i receptionen (man har ju hört att det är så dyrt att ta ifrån minibaren) och sedan begav vi oss upp på rummet för att avnjuta vår förlovningsnatt (massageolja fanns minsann med i spa-kittet). Vi var trots allt rätt nöjda med vår dag. Det är ju viktigt att kunna skratta åt vissa situationer i livet...ha...ha.



1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, det är alltid så roligt att läsa! Ha ha! Puss E