lördag 4 oktober 2008

Lisebergsrevansch!

Nog för att det var kul i somras när vi var på Liseberg med Hannes och han fick åka alla (tillåtna för 90cm långa barn) karuseller. Ett litet barn som han är fick han fick så klart kladda in sin i den obligatoriska sockervadden, svalka sig med glass i bamselass (konstigt nog var det SOL denna dag), känna de varma chipsen fastna i gommen och spela upp farmors semesterkassa på chokladhjulen (där man aldrig vinner).
Men det klådde inte då jag var där med lite mer jämnåriga. Vi åkte inte bara ALLT, vi gjorde det TVÅ gånger! Då snackar vi vara på tivoli och nöjesfält! Ja, nu är kanske inte André, Elin och Amanda jämngamla med mig. På pappret. Men i verkligheten, då vi stegade in på Liseberg, fem i bredd (svägerskan Carola också) DÅ var vi jämngamla, hela bunten! Vi kladdade ner oss med sockervadd, åt glass till vi kväljdes, fick varma chips fulla håret och spelade bort hela semesterkassan på chokladhjulet (där man fortfarande aldrig vinner)! Klassikern som åktes kanske fyra gånger var FLUMERIDE. Varför är det så kul att se André dyngsur?
En skönhet klär i allt, eller hur var det nu...?

AmAnDa, ElIn, AnDrÉ och CaRoLa!



2 kommentarer:

Anonym sa...

hehe... bliddé inge Liseberg för oss år.. Men blir definitivt julmys på Liseberg och sen nästa sommar så skall vi skaffa ett rejält årskort!! Då har vi jue en 2åring=)=)=)

Anonym sa...

Äntligen...vad vi har väntat!!!
Kramar från dina 3 jämnåriga.